Opslag IJsselstein - NIEUW!

Wij hebben momenteel een van de goedkoopste opslagprijzen van regio Utrecht. In totaal meer dan 5000m2. U kunt ons vinden aan de Energieweg 1 te IJsselstein. Goedkoper kan bijna niet

Magazijn faciliteiten

Op ons bedrijfsterrein hebben wij de beschikking over loopkranen en forkhetrucks. Heeft u dus iets zwaars en extra hulp nodig dan kunnen wij u in overleg helpen.

Gratis Aanhanger

U kunt naast de huis-aan-huis service natuurlijk ook gebruik maken van onze gratis aanhangers. Deze actie geldt uiteraard alleen als u bij ons een opslagunit gaat huren.
Opslag IJsselstein - NIEUW!
Magazijn faciliteiten
Gratis Aanhanger

Verhuur

Technische Bouwservice is sinds kort gestart met het verhuren van demontabele opslag containers. Wij bieden hierin verschillende lengte containers afhankelijk van uw benodigde opslagcapaciteit. U kunt er voor kiezen om buiten of binnen uw spullen op de slaan.

In de regio Utrecht geloven wij de goedkoopste in opslag (storage) te zijn. Heeft u elders een betere aanbieding gevonden dan doen wij u graag een tegenbod. Wij hopen u dan ook graag in de toekomst als nieuwe klant te mogen verwelkomen.