Opslag IJsselstein - NIEUW!

Wij hebben momenteel een van de goedkoopste opslagprijzen van regio Utrecht. In totaal meer dan 5000m2. U kunt ons vinden aan de Energieweg 1 te IJsselstein. Goedkoper kan bijna niet

Magazijn faciliteiten

Op ons bedrijfsterrein hebben wij de beschikking over loopkranen en forkhetrucks. Heeft u dus iets zwaars en extra hulp nodig dan kunnen wij u in overleg helpen.

Gratis Aanhanger

U kunt naast de huis-aan-huis service natuurlijk ook gebruik maken van onze gratis aanhangers. Deze actie geldt uiteraard alleen als u bij ons een opslagunit gaat huren.
Opslag IJsselstein - NIEUW!
Magazijn faciliteiten
Gratis Aanhanger

Units

Voor de opslagunits maken wij gebruik van afsluitbare demonabele containers. U kunt de containers in verschillende lengtes krijgen, variërend van 2,5 meter tot en met 6 meter. De inwendige hoogte en breedte zijn bij alle lengtes hetzelfde en is 2 bij 2 meter.

Er bestaat de mogelijk om een demontabele container te plaatsen op een bij ons te lenen aanhangwagen. Zo kunt u thuis alles direct in de afsluitbare container opbergen. Zodra u klaar bent rijdt u naar ons toe en plaatsen wij middels de heftruck de container naar de juiste plaats.
 
Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken, dan vragen wij u dit eerst met ons te overleggen.  
 
De containers zien er qua opbouw allemaal hetzelfde uit. Hieronder is de binnenzijde van de container te zien.
 
Binnenkant container
 
In ons magazijn staan de demontabele containers zij-aan-zij opgesteld.
rij met containers